Acasa Revista Presei Revista presei, 5 noi: Noul BMW Seria 6 ar putea debuta intr-un film. Radare stricate de la drumuri

Revista presei, 5 noi: Noul BMW Seria 6 ar putea debuta intr-un film. Radare stricate de la drumuri

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Airbag-ul, una dintre inventiile care au revolutionat siguranta auto, implineste 30 de ani. Premiera a avut loc in 1980, pe Mercedes-Benz Clasa S, scrie automarket.ro.

Zvonurile spun ca noua generatie BMW Seria 6 isi va face aparitia in noul film Misiune Imposibila 4: The Ghost Protocol, relateaza promotor.ro.

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) atrage atentia Guvernului ca introducerea obligativitatii echiparii autovehiculelor cu anvelope de iarna, pentru perioada 1 noiembrie – 31 martie, incepand cu acest an, incalca legislatia europeana in domeniu transporturilor, la care Romania trebuie sa se raporteze, a declarat Vasile stefanescu, presedinte COTAR, citat de capital.ro.

Radarele invizibile ale Politiei rutiere, stricate din cauza drumurilor, titreaza antena3.ro.

ASSET, sau Advanced Safety and Driver Support for Essential Road Transport, este un sistem radar extrem de avansat realizat de o echipa de finlandezi din Centrul de Cercetare Tehnica VIT. Acesta utilizeaza o camera 3D pentru a observa nu doar viteza autovehiculelor, ci si distanta dintre ele, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu