Acasa Chevrolet Chevrolet va lansa un crossover bazat pe Aveo

Chevrolet va lansa un crossover bazat pe Aveo

de Adrian Mitrea

Noul Chevrolet Aveo (sursa - 0-100.ro)

Producatorul auto american Chevrolet va lansa, cel mai probabil in 2012, un crossover bazat pe noul Aveo, scrie autocar.co.uk. De asemenea, o alta informatie noua este ca noul Aveo sedan are sanse mari sa fie prezentat la Salonul Auto de la Detroit, in ianuarie 2011.

Designul crossover-ului nu este inca finalizat, insa publicatia citata sustine ca masina va fi conceputa in Coreea de catre GM Dat.

Crossover-ul va fi disponibil cu tractiune fata si cu tractiune 4×4.

Seful GM Dat, Taewon Kim, a confirmat ca noul model Chevrolet va avea aspectul noilor modele ale marcii, iar interiorul va prelua tema de separare clara pe doua zone a cabinei (sofer/pasager), asa cum se intampla la Cruze.

Sunt sanse mari ca noul crossover Chevrolet sa fie comercializat si sub marca Opel, insa diferentele dintre cele doua modele vor fi mai consistente decat intre SUV-urile Opel Antara si Chevrolet Captiva.

Ipoteza comercializarii noului crossover si sub marca Opel este cu atat mai plauzibila cu cat conducerea producatorului auto german a anuntat oficial ca va lansa un „pui de SUV” in 2012 sau 2013.

comenteaza pe gmclub

Lasa un comentariu