Acasa Saab Saab va transmite LIVE de pe linia de productie si trece de la fabricatia pe stoc la cea pe comanda

Saab va transmite LIVE de pe linia de productie si trece de la fabricatia pe stoc la cea pe comanda

de Costea Arsene

Saab 9-3X (sursa - 0-100.ro)

Clientii Saab vor putea urmari online, incepand din 2011, intreg procesul prin care i-au nastere propriile masini si vor avea posibilitatea sa-si ridice automobilele direct din fabrica. O alta schimbare importanta in procesul de productie este ca Saab va trece de la fabricatia pe stoc la cea pe comanda.

Saab va incepe sa monteze camere de luat vederi de-a lungul liniilor sale de productie incepand din 2011, potrivit whatcar.com.

In prima faza, cumparatorii ar putea primi un mesaj si imagini care sa le arate cateva etape importante ale procesului de productie, cum ar fi asamblarea motorului si cutiei de viteze, pentru ca, ulterior, sa poata fi transmise imagini in direct de pe linia de productie, a afirmat managerul global al produselor Saab, Christopher McKinnon.

Oficialul a adaugat si ca beneficiarii masinilor Saab isi vor putea ridica automobilele direct din fabrica Saab din Trollhattan (Suedia), incepand de anul viitor.

De asemenea, McKinnon a spus ca Saab isi va schimba filosofia de productie in perioada urmatoare si va incepe sa fabrice masini doar pe comanda si nu in avans, asa cum se intampla in perioada in care General Motors (GM) conducea afacerea.

Spyker a platit celor de la GM 400 milioane de dolari pentru Saab. Cele doua parti au semnat pe 23 februarie 2010 documentele finale pentru tranzactionarea marcii Saab, salvand astfel brandul suedez de la lichidare.

comenteaza pe saab-romania

Lasa un comentariu