Acasa Saloane Auto Visteon expune la Paris conceptul C-Beyond, cu sisteme de confort inovatoare

Visteon expune la Paris conceptul C-Beyond, cu sisteme de confort inovatoare

de Costea Arsene

Interior Auto (sursa - caroflot.com)

Compania americana Visteon, unul dintre cei mai importanti furnizori de componente auto ai Ford, aduce la Paris conceptul C-Beyond, ce promoveaza tehnologii precum ventilatia pe verticala si faruri cu intensitate variabila.

Masina-concept va fi expusa la standul firmei Estech cu care producatorul american de componente a incheiat un parteneriat pentru a integra produsele sale in C-Beyond.

„Aceste concepte sunt menite sa inspire producatorii auto pentru a vedea dincolo de partea conventionala a unui autovehicul”, a declarat presedintele grupului Visteon, Steve Meszaros.

Tehnologiile care au intrat in componenta conceptului C-Beyond se afla in diferite stagii de dezvoltare, de la concepte, la cele pregatite deja sa iasa pe piata:

  • Conectivitate avansata – un sistem de navigatie ce poate planifica trasee si oferi informatii din trafic, o platforma internet, precum si una multimedia pentru pasagerii ce calatoresc pe bancheta din spate;
  • Functii pentru confortul personal – Visteon introduce conceptul de circulare verticala a aerului, care imparte habitaclul masinii in patru zone distincte, ce pot fi configurate in functie de dorintele pasagerilor. Acest concept lasa, de asemenea, loc liber pe bord pentru instalarea altor functii;
  • Ambianta de interior – conceptul C-Beyond dispune de o iluminare mai intensa a instrumentelor de bord, precum si de o redistribuire a acestora in functie de nevoile fiecarui ocupant;
  • Functii exterioare si de iluminare – un modul de proiectoare cu LED face posibila reglarea automata a intensitatii farurilor in functie de trafic.

Compania Estech are sediul in Franta si este specializata in dezvoltarea de proiecte industriale.

Visteon se ocupa cu designul, proiectarea si productia de produse de ambianta, interior, electronice si de iluminat pentru constructorii auto.

Firma americana are birouri deschise in Van Buren Township, Michigan (SUA), Shanghai (China) si Chelmsford (Marea Britanie) si are deschide puncte de lucru in 25 de tari, in cadrul companiei lucrand aproximativ 26.000 de angajati.

Lasa un comentariu