Acasa BMW FOTO: Asa arata noul BMW Seria 6 Coupe, deocamdata concept la Salonul Auto de la Paris

FOTO: Asa arata noul BMW Seria 6 Coupe, deocamdata concept la Salonul Auto de la Paris

de Adrian Mitrea

BMW Concept Seria 6 Coupe (sursa - BMW)

BMW va expune, in octombrie, la Salonul Auto de la Paris, conceptul care anunta liniile viitoarei generatii a coupe-ului Seria 6. Avand in vedere faptul ca prototipul este lucrat atent pana la cele mai mici detalii, varianta de productie va avea modificari minime.

Masina este puternic inspirata din conceptul Gran Coupe, dispune de patru locuri si are faruri cu tehnologie LED. Deocamdata BMW nu a comunicat informatii suplimentare, insa precizeaza ca la stand vor mai fi noul BMW X3, modelele Seria 5 si Seria 5 Touring (break) cu pachet M, precum si noi tehnologii.

click aici pentru galeria foto

Dintre acestea, cea mai importanta este una care permite soferului sa deschida portbagajul, fara maini si fara sa apese vreun buton, atunci cand se afla in spatele masinii si executa a anume miscare din picior. Acest sistem va fi prezentat la Paris pe BMW Seria 5 (sedan si break), iar pentru clienti va fi disponibil din toamna anului 2011. Tehnologia face parte din ansamblul de inovatii BMW ConnectedDrive.

Tot ConnectedDrive afiseaza noi functii de conectivitate, cum ar fi integrarea mai facila a terminalelor BlackBerry si Apple, inclusiv posibilitatea de a reda vocal continutul e-mail-urilor (text-to-speech).

De asemenea, BMW Seria 5 sedan si BMW Seria 5 GT vin in premiera cu tractiune integrala xDrive.

Interior BMW Concept Seria 6 Coupe (sursa - BMW)

BMW Concept Seria 6 Coupe (sursa - BMW)

Lasa un comentariu