Acasa Infiniti AutoItalia vrea sa livreze 100 de Infiniti in Romania, in primul an de activitate

AutoItalia vrea sa livreze 100 de Infiniti in Romania, in primul an de activitate

de Adrian Niculescu

Infiniti FX

AutoItalia Group, importatorul oficial al marcii de lux japoneze Infiniti, vrea sa livreze 100 de unitati in primul an de activitate si estimeaza ca activitatile de vanzare de masini vor reprezenta 70% din cifra de afaceri, iar restul de 30% service.

„AutoItalia Group are 50 de comenzi pentru modelele Infiniti si un stoc de 20 de unitati, livrarile fiind demarate deja. Pana in august 2010 credem ca vom livra 100 de unitati”, a declarat, marti, directorul marcii Infiniti in Romania, Mircea Eremia, in cadrul unei intalniri informale cu presa.

Reprezentarea oficiala a marcii Infiniti in Romania a inceput in prima parte a lunii iunie, prin deschiderea unui showroom provizoriu pe Calea Victoriei.

In luna septembrie va fi inaugurat un showroom cu facilitati de service in Otopeni, cu o intarziere de cateva luni, cauzata de constructori si de problemele de finantare pe care le-a intampinat proprietarul cladirii.

Investitia pentru amenajarea showroom-ului Infiniti in Otopeni se ridica la un milion de euro.

Eremia a adaugat ca timp de doi ani amplasamentul din Otopeni va fi singurul centru autorizat Infiniti din tara, dar ca exista planuri in viitor de a extinde prezenta marcii si in alte doua orase din tara, pentru a echilibra acoperirea geografica.

Oficialii AutoItalia Group au declarat ca nu vor acorda reduceri de pret la modelele Infiniti, deoarece imaginea marcii nu permite acest lucru.

„Tintim un public fara aur la gat si vom fi discreti in promovare. Nu vom apela la TV si vom folosi mai mult online si reviste”, a declarat Eremia.

Principalele marci care concureaza cu Infiniti sunt BMW, Mercedes-Benz, Lexus, Audi.

Modele Infiniti destinate pietei americane sunt importate in Romania de mai multe companii care nu au statut de reprezentanti oficiali al marcii.

Referitor la acest lucru, oficialii AutoItalia Grup au declarat ca vor asigura piese de schimb si pentru versiunile americane ale modelelor Infiniti, chiar daca specificatiile sunt diferite, si estimeaza ca piata modelelor importate neoficial va scadea cu timpul, scrie MEDIAFAX.

Lasa un comentariu