Acasa Peugeot Importatorul Peugeot in Romania recruteaza inca un om de la TiriacAuto

Importatorul Peugeot in Romania recruteaza inca un om de la TiriacAuto

de Adrian Mitrea

Janta Peugeot 508 (sursa - Peugeot)

Importatorul Peugeot in Romania, compania Trust Motors, l-a numit in functia de director de marketing si comunicare pe Marius Cocu, care a lucrat in ultimii sapte ani ca director de marketing pentru Hyundai Auto Romania, parte a TiriacAuto.

La inceputul lunii august din acest an a fost infiintat postul de director general in cadrul Trust Motors, ocupat inca de la inceput de catre Narcis Ghita, venit tot de la Hyundai Auto Romania.

Cocu lucreaza oficial pentru Trust Motors din 6 septembrie si il inlocuieste pe Radu Cristian, a anuntat compania.

Dupa o perioada de opt ani si jumatate in cursul careia a ocupat pozitiile de director de marketing si comunicare (2002-2003 si 2008-2010) si director comercial (2003-2008) in cadrul Trust Motors, Radu Cristian se va concentra acum pe continuarea dezvoltarii companiei de leasing operational My Car Trading, parte a grupului din care fac parte Eurial Invest si Trust Motors. Cu alte cuvinte, My Car Trading este compania de leasing operational a lui Gheorghe Dolofan, omul din spatele dealerilor Eurial Invest (cara vand Peugeot) si a importatorului marcii Peugeot, Trust Motors.

Infiintata in mai 2007, My Car Trading este compania care ofera pe piata romaneasca produsul de inchiriere pe termen lung denumit MyDeal. Coordonata de la infiintare in calitate de director general si administrator de catre Radu Cristian, My Car Trading a realizat in 2009 o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro, operand in acest moment o flota de 1.500 de autovehicule inchiriate pe termen lung.

1 comentariu

Dragos 8 septembrie 2010 - 12:13

mai urmeaza o mutare surprinzatoare si la tiriac leasing. Cel mic ramane singur, nimeni nu mai vrea sa lucreze pentru grup.

Reply

Lasa un comentariu