Acasa Mazda Mazda lanseaza o editie aniversara Mazda6, de la 22.190 euro, inclusiv TVA

Mazda lanseaza o editie aniversara Mazda6, de la 22.190 euro, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Mazda6 (sursa - Mazda)

Dupa ce a lansat editii aniversare pentru Mazda3 si Mazda2, in primavara, constructorul auto nipon sarbatoreste 90 de ani de la infiintare prin introducerea pe piata a unei editii aniversare Mazda6, disponibila in Romania de la 22.190 euro cu TVA de 24% inclusa, a anuntat importatorul.

Mazda6 editie aniversara are la baza nivelul de echipare TE, cu versiunea de caroserie hatchback, fiind disponibile doua variante de motorizare: una pe benzina (2 litri, 155 Cai Putere) si una diesel (2,2 litri, 129 Cai Putere), se arata intr-un comunicat al Mazda Romania.

Nivelul de echipare TE include jante din aliaj de 17 inch, senzori de ploaie si lumina, cruise control (sau tempomat), aer conditionat cu reglare automata pe doua zone, sistem audio compatibil MP3 cu magazie de 6 CD-uri si sistemul de asistare la plecarea din rampa (HLA). Editia limitata dispune in plus de o grila frontala sport, vopsea metalizata, conectivitate Bluetooth, tapiterie din piele+material textil, cotiera centrala culisanta din piele, pedalier din aluminiu, cadrane bord tip blackout si insertii Piano Black pe plansa de bord, precum si de garantie extinsa cu doi ani fata de cea standard.

Totodata versiunea speciala poate fi comandata cu una dintre cele patru culori: Gri Aluminiu, Alb Crystal Pearl, Negru si Blue Stormy.

Modelul este disponibil la toti dealerii Mazda din Romania la un pret de 17.895 euro fara TVA (22.190 euro cu TVA de 24%) pentru versiunea pe benzina si de 18.701 euro fara TVA (23.190 euro cu TVA de 24%) pentru cea cu motorizare diesel, potrivit Mazda.

Pentru echiparile de serie, pana la sfarsitul anului, Mazda6 beneficiaza de o reducere de 3.000 de euro si garantie extinsa la 5 ani in limita a 150.000 km. Totodata, clientii care vor achizitiona unul dintre modelele Mazda3, Mazda6 si Mazda CX-7 pot beneficia, prin programul de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing, de o dobanda de 0% pentru o perioada de 12 luni, se arata in comunicat.

Lasa un comentariu