Acasa Bentley Cel mai nou automobil de lux de la Bentley, Continental GT restilizat, apare pe 7 septembrie

Cel mai nou automobil de lux de la Bentley, Continental GT restilizat, apare pe 7 septembrie

de Adrian Mitrea

Logo Bentley (sursa - Bentley)

Cel mai nou automobil de lux produs de marca britanica Bentley, detinuta de grupul german Volkswagen, va fi lansat pe 7 septembrie. Este vorba de o versiune restilizata (facelift) a coupe-ului Continental GT, a anuntat producatorul auto.

„In 2003 am creat o masina ca nicio alta (…). Acum e timpul sa scriem un nou capitol pentru Continental. Stilul si designul povestii din 2010 este la fel de dramatic si credem ca acest Bentley GT va fi la fel de usor de recunoscut ca si predecesorul sau”, a declarat directorul de design al Bentley, Dirk van Braeckel, intr-un comunicat de presa.

De la introducerea pe piata in 2003, Bentley Continental GT si-a gasit 22.000 de clienti pana in prezent. Masina dispune de un propulsor biturbo pe benzina de 6 litri, W12, de 560 Cai Putere (412 kW), ce dezvolta un cuplu maxim de 650 Newton-metru (Nm).

Masina dispune de tractiune integrala permanenta si atinge 100 de kilometri pe ora in 4,8 secunde, viteza maxima fiind de 318 km/h.

Continental GT ofera patru locuri pentru pasageri. Masina are si o versiune decapotabila, denumita Continental GTC, precum si variante mai puternice de motorizare ce poarta indicativele Speed (Continental GT Speed si Continental GTC Speed), respectiv Supersports.

Bentley Continental GT facelift va debuta fizic, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Paris, in luna octombrie.

Lasa un comentariu