Acasa Revista Presei Revista presei, 19 aug: Audi investeste in Ungaria. Combustibil din whiskey

Revista presei, 19 aug: Audi investeste in Ungaria. Combustibil din whiskey

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Printre cele mai scumpe orase din Europa in ceea ce priveste tarifele practicate de companiile de taximetrie se numara Amsterdam, Bruxelles si Stockholm. La polul opus, Sofia si Bucurestiul pot fi considerate cele mai ieftine, avand in vedere ca in cele doua capitale tarifele de pornire se invart in jurul sumei de 0,3 euro, in timp ce un kilometru costa intre 0,3 euro si putin peste 0,8 euro, in functie de companiile de taxi, informeaza Ziarul Financiar.

Scotienii vor sa foloseasca pe automobile bio-combustibil din produse reziduale rezultate la distilarea whisky-ului, titreaza HotNews.ro.

Primul constructor auto american, General Motors (GM), a rechemat in service marti (17 august 2010) 243.403 de vehicule 4×4, majoritatea din Statele Unite, din cauza unei probleme la centura de siguranta, transmite Reuters, informatie preluata de financiarul.ro.

Audi a cumparat 200 ha de teren langa fabrica pe care o are la Gyor, in vestul Ungariei, dubland suprafata proprietatilor detinute acolo, semn ca producatorul german isi va extinde activitatile, noteaza ziarul german Handelsblatt. Audi produce A3 cabrio si TT la uzina situata la cativa zeci de kilometri de Austria. In plus, la Gyor au fost produse anul trecut peste 1,4 milioane de motoare pentru masini din grupul Volkswagen, potrivit HotNews.ro.

Celebrul actor american a pierdut controlul propriului Maserati si a sfarsit pe marginea drumului. Gibson a declarat ca nu intelege cum a derapat masina, relateaza automarket.ro.

Mazda recheama peste 300.000 de masini in SUA, Canada si Mexic din cauza unor probleme la directie, titreaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu