Acasa Romania Versiunea break a Seat Ibiza costa in Romania intre 9.025 euro si 14.992 euro

Versiunea break a Seat Ibiza costa in Romania intre 9.025 euro si 14.992 euro

de Adrian Mitrea

Seat Ibiza ST (sursa - Seat)

Seat Ibiza ST, versiunea de caroserie break a celui mai mic automobil din gama Seat, este disponibil in Romania la preturi fara TVA cuprinse intre 9.025 euro si 14.992 euro, a anuntat importatorul Porsche Romania.

Masina a fost prezentata fizic in martie 2010, la Salonul Auto de la Geneva, si se trage din conceptul IbZ, prezentat in septembrie 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt.

click aici pentru galeria foto

Motorizarea de baza a Seat Ibiza ST este pe benzina, de 1,2 litri (70 Cai Putere), iar versiunea de top este echipata cu motor diesel de 1,6 litri (105 Cai Putere).

Noutatea absoluta o reprezinta unul dintre cele mai mici motoare diesel de pe piata, cu o capacitate cilindrica de 1,2 litri (75 Cai Putere).

Motorizarea turbo pe benzina de 1,2 litri TSI poate avea si tehnologia Stop & Start, care opreste automat motorul cand masina sta pe loc la semafor sau in aglomeratie si il reporneste cand soferul intenioneaza sa demareze (la eliberarea pedalei de frana la masinile automate si la apasarea ambreiajului la vehiculele cu transimisii manuale).

Seat Ibiza ST poate fi comandat in Romania cu una dintre cele patru versiuni de echipare disponibile: Reference, Ecomotive, Style si Sport.

Seat Ibiza ST are 4,23 metri lungime, fiind astfel cu 18 centimetri mai lung decat Ibiza. Acesti centimetri in plus adauga si un plus la portbagaj, care la versiunea break are o capacitate de 430 litri.

Aici poti vedea intreaga lista de preturi, motorizari si dotari.

Seat IbZ (sursa - 0-100.ro)

Lasa un comentariu