Acasa Revista Presei Revista presei, 6 iulie: Duster e victima propriului succes. Service LIVE de la Audi

Revista presei, 6 iulie: Duster e victima propriului succes. Service LIVE de la Audi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

La doar doua luni de la intrarea pe piata, Dacia Duster, primul model 4×4 al producatorului roman de automobile, cunoaste un succes care a ajuns pana intr-acolo incat productia nu poate satisface pe deplin cererea de pe piata, timpul de asteptare ajungand si la 6 luni, scrie capital.ro.

Impozitul pentru proprietarii multor case si pentru autoturisme cu o capacitate cilindrica peste 2.000 cmc, majorate substantial incepand cu 1 iulie 2010, vor fi mentinute la acest nivel ridicat si pe parcursul anului 2011, Guvernul mizand astfel pe incasari totale de circa 500 milioane lei, scrie Ziarul Financiar.

Ratan Tata, seful Tata Motors, doreste sa tripleze productia lui Nano pana in martie 2011. in acest moment, indienii produc 10.000 de unitati Nano in fiecare luna, relateaza automarket.ro.

Constructorul auto din Ingolstadt, Audi, va oferi clientilor ocazia de a vedea reparatiile din punctul de vedere al mecanicului, scrie voom.ro.

Grupul PSA Peugeot-Citroen va relansa marca auto Talbot pentru a intra in lupta pe segmentul low-cost cu Dacia, potrivit caradisiac.com, informatie preluata de wall-street.ro.

Lasa un comentariu