Acasa Lamborghini Cel mai bine vandut Lamborghini al tuturor timpurilor a ajuns la numarul 10.000

Cel mai bine vandut Lamborghini al tuturor timpurilor a ajuns la numarul 10.000

de Adrian Mitrea

Lamborghini Gallardo cu numarul 10.000 (sursa - Lamborghini)

Constructorul auto italian de masini sport de lux Lamborghini, detinut de grupul german Volkswagen, a produs modelul Gallardo cu numarul 10.000.

Masina este de culoare galben (Midas) si va merge la un client din China.

Gallardo este cel mai de succes automobil produs vreodata de Lamborghini, avand mai multe versiuni de putere si caroserii.

Gallardo Coupe, produs in uzina de casa a Lamborghini din Sant’Agata, a fost lansat in 2003. Ulterior masina a primit si o versiune Spyder (decapotabila), precum si variantele speciale Superleggera, Gallardo SE si Nera.

Actualul Gallardo LP 560-4 Coupe a fost introdus in 2004, avand puterea tradata de indicativul 560. Masina dispune si de tractiune integrala, aceasta fiind semnificatia cifrei 4 din denumirea modelului.

Varianta Spyder a Gallardo LP 560-4 a fost lansata in 2008.

Anul trecut a fost creata editia speciala Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, dedicata celui mai experimentat pilot de teste al marcii, iar in acest an, in martie, la Salonul Auto de la Geneva, a fost prezentata versiunea Gallardo LP 570-4 Superleggera – varianta mai usoara si mai puternica a bolidului Gallardo.

Lamorghini vinde masini in 45 de tari, prin 120 de dealeri. La noi in tara compania este reprezentata de grupul Porsche Romania.

Lasa un comentariu