Acasa Revista Presei Revista presei, 24 iunie: Bulgarii cauta masini radiate la ei, dar care circula la noi. Hyundai Romania a lansat propria asistenta rutiera

Revista presei, 24 iunie: Bulgarii cauta masini radiate la ei, dar care circula la noi. Hyundai Romania a lansat propria asistenta rutiera

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dupa un an si jumatate de restructurari si scaderi ale businessului, producatorii de componente si subansamble auto demareaza investitii pentru proiecte noi, diversifica activitatile locale si estimeaza cresteri pentru activitatile din Romania, scrie Ziarul Financiar.

Politistii bulgari vor cauta in Romania 6.000 de masini bulgaresti „radiate” in tara vecina, dar care circula pe drumurile de la noi, scrie Evenimentul Zilei.

Importatorul Hyundai in Romania a inaugurat propriul sau serviciu de asistenta rutiera dedicat clientilor Hyundai, potrivit automarket.ro.

Producatorii auto europeni au un surplus de capacitate de 35%, un nivel „incredibil” pentru o perioada atat de grea, iar solutia este reducerea capacitatilor, pentru ca altfel piata devine distorsionata, iar producatorii nu aleg cea mai buna cale spre profit, a spus seful Ford Europa, John Fleming, la o conferinta auto in Bilbao (Spania). Fleming a sfatuit dealerii Ford sa o lase mai moale cu reducerile si sa se concentreze pe profit, chiar daca marca pierde cota de piata, relateaza HotNews.ro.

De ce a concediat Draxlmaier 9.000 de angajati: „Avem nevoie de ingineri, nu de oameni multi in productie”, informeaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu