Acasa Revista Presei Revista presei, 18 iunie: Accident feroviar cu 200 de masini Dacia implicate. Primul SUV al Arabiei Saudite

Revista presei, 18 iunie: Accident feroviar cu 200 de masini Dacia implicate. Primul SUV al Arabiei Saudite

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, joi, la Arad, ca spera ca la inceputul sezonului estival din 2011 sa se poata circula de la Pitesti la Constanta pe autostrada, chiar daca numai pe doua benzi pe anumite tronsoane, transmite corespondentul MEDIAFAX, informatie preluata de capital.ro.

Regele Arabiei Saudite a aprobat oficial productia modelelui Gazal 1, un SUV de lux bazat pe Mercedes G-Klasse, care a debutat in faza de concept anul acesta la Geneva, relateaza automarket.ro.

Un tren care transporta automobile Dacia catre Franta a deraiat in Austria, automobilele din cele 10 vagoane iesite de pe sine fiind distruse, scrie promotor.ro.

Ce au de impartit producatorul taiwanez Asus si celebrul constructor de automobile sport Lamborghini? Mai nimic!, ar spune multi. Unii fac computere, iar Lamborghini ne incanta cu bijuterii pe patru roti. Dar, iata ca italienii se muta din strada, direct pe masa, acasa si la birou, potrivit stiriauto.ro.

Lasa un comentariu