Acasa Revista Presei Revista presei, 14 iunie: Michelin pregateste noi investitii in Romania. Bugatti Veyron din aur

Revista presei, 14 iunie: Michelin pregateste noi investitii in Romania. Bugatti Veyron din aur

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cifra de afaceri in comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a scazut si in aprilie, cu 18,6% fata de a patra luna din 2009, mai ales ca urmare a prabusirii vanzarilor auto, a anuntat marti Institutul National de Statistica (INS), scrie stiriauto.ro.

Producatorul francez de anvelope Michelin, care detine trei fabrici in Romania, pregateste proiecte noi pentru fabrica de anvelope de camion de la Zalau, iar in perioada urmatoare ar putea produce la Floresti si anvelope pentru automobile electrice, potrivit membrilor consiliului executiv al grupului, informeaza Ziarul Financiar.

In luna mai a acestui an, vanzarile Mercedes-Benz le-au surclasat pe cele ale rivalilor de la Audi si au propulsat marca din Stuttgart pe locul doi in clasamentul vanzarilor pe segmentul premium, relateaza automarket.ro.

Subaru Impreza STI si Mitsubishi Lancer Evo vor trece odata cu noile generatii la motorizari diesel si chiar hibride. Adio turbo-benzina, scrie promotor.ro.

Un model Bugatti Veyron realizat la scara 1/18 a fost scos la vanzare pentru doua milioane de lire sterline, ceea ce reprezinta aproape dublul pretului masinii originale, transmite YahooNews. Modelul a fost realizat din aur de 24 de carate si platina, in timp ce masca pentru radiator este confectionata dintr-un diamant de 7.2 carate, potrivit HotNews.ro.

Lasa un comentariu