Acasa Revista Presei Revista presei, 11 iunie: Soferii firmelor de farma, campioni la accidente. Pajero, masina de ambulanta

Revista presei, 11 iunie: Soferii firmelor de farma, campioni la accidente. Pajero, masina de ambulanta

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Amanarea unor investitii de cateva sute de milioane de euro ale furnizorilor de componente si crearea a mai mult de 20.000 de locuri de munca in 2010 si 2011 in zona Craiovei vor fi principalele consecinte ale intarzierii planurilor Ford pentru uzina din Romania, scrie Ziarul Financiar.

Mitsubishi ofera in Romania o versiune speciala a modelului Pajero. este vorba despre varianta de interventie a modelului, care poate actiona pe post de ambulanta in zonele greu accesibile, potrivit automarket.ro.

Volkswagen AG, cel mai mare producator auto din Europa, va cheltui 520 milioane de euro (622 milioane de dolari) pentru a construi a zecea fabrica din China, datorita cererii ridicate din statul asiatic, relateaza Financiarul.

Soferii firmelor din industria farmaceutica inregistreaza aproximativ doua accidente de masina pe an, fiind campionii pierderilor provocate companiilor de asigurari de catre masinile achizitionate de companii in leasing, afirma Arnault Leglaye, directorul general al companiei de leasing operational Arval, relateaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu