Acasa Revista Presei Revista Presei, 9 iunie: Mini provoaca Porsche pe circuit. Seful Saab ar putea trece la Volvo

Revista Presei, 9 iunie: Mini provoaca Porsche pe circuit. Seful Saab ar putea trece la Volvo

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cele mai bine vandute produse din cadrul Ferrari Store, magazinul in care se comercializeaza produse promotionale sub brandul constructorului italian, au fost tricourile pentru barbati (intre 100 si 250 lei), bicicletele pentru copii (intre 1.000 si 2.000 lei), sepcile Ferrari (70-140 lei) si machetele modelelor Ferrari (150-500 lei), potrivit oficialilor Forza Rossa, scrie Ziarul Financiar.

Importatorul marcii auto de lux britanice Morgan, Pro Auto Industries, va livra in cateva luni prima masina din acest an si discuta cu un potential client vanzarea celui de-al doilea automobil, informeaza MEDIAFAX.

Din moment ce fostul sef al marcii Volvo ar putea sa conduca divizia europeana a Ford Motor Company, o publicatie suedeza anunta ca seful Saab ar putea trece la carma companiei din Gothenburg, relateaza automarket.ro.

MINI USA a lansat o provocare pentru Porsche, o cursa pe circuitul din Atlanta intre un Cooper S si un 911 Carrera S. Oare are vreo sansa MINI in fata unui supercar de traditie?, scrie promotor.ro.

Constructorul auto francez Renault vrea sa ajunga la o productie anuala de peste 200.000 de autovehicule electrice pana in 2015-2016, potrivit publicatiei La Tribune, citata de capital.ro.

Lasa un comentariu