Acasa Revista Presei Revista presei, 2 iunie: Dacia continua cucerirea Frantei. Masina lui 007 e scoasa la vanzare

Revista presei, 2 iunie: Dacia continua cucerirea Frantei. Masina lui 007 e scoasa la vanzare

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Numarul de inmatriculari noi de autoturisme Dacia din Franta a crescut de peste trei ori in luna mai, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 10.258 de unitati, inregistrand astfel cea mai buna performanta de pe piata locala, aflata in scadere cu 11,5%, la aproape 186.340 de masini, scrie Ziarul Financiar.

Fiat va lansa in curand cea mai economica versiune a modelului Punto Evo, pentru a rivaliza cu actualul Volkswagen Polo BlueMotion. Modelul italian va emite numai 95 g/km, relateaza automarket.ro.

Guvernul german nu se grabeste sa ajute Opel. Un grup de consiliere a guvernului german, privind acordarea ajutoarelor de stat pentru companii, s-a declarat impotriva ajutorului pentru General Motors. Ministrul Economiei, Rainer Bruederle a declarat ca, totusi, guvernul ar putea decid sa nu urmeze recomandarea, informeaza stiriauto.ro.

Fiecare dintre noi a visat sa fie James Bond, dar doar cei care vor licita peste 5 milioane de dolari vor putea fi, potrivit promotor.ro.

Imagini socante surprinse de o camera de supraveghere stradala, in Buzau. Un barbat care traversa regulamentar pe o trecere de pietoni a fost lovit de o masina care venea din stanga sa, scrie antena3.ro.

Lasa un comentariu