Acasa Anvelope Goodyear Dunlop a deschis al saptelea magazin-service Premio din Romania si are in plan inca 8 unitati

Goodyear Dunlop a deschis al saptelea magazin-service Premio din Romania si are in plan inca 8 unitati

de Adrian Mitrea

Premio Hil-Serv (sursa - 0-100.ro)

Goodyear Dunlop Tires Romania a inaugurat vineri (14 mai), in partea de sud a Capitalei, al saptelea magazin-service Premio din tara si are in plan inca opt unitati pana sfarsitul acestui an.

Premio este o franciza, iar investitia in noile amplasamente sunt realizate in comun de catre un partener si Goodyear Dunlop. Noua unitate deschisa in Bucuresti apartine Hil-Serv, o companie care activeaza de mai bine de 15 ani pe piata anvelopelor si vulcanizarilor auto.

„Investitia intr-o locatie porneste de la cateva sute de mii de euro si poate ajunge pana la un milion de euro sau chiar doua milioane de euro cum este cazul unitatii din Suceava, insa acolo va fi un magazin foarte mare si complex. Investia e comuna, partenerii nostri trebuie sa aiba locatia si utilajele, iar noi venim cu pachete comerciale si de marketing. Taxa de franciza este modica”, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Cristian Rosioru, retail specialist in cadrul Goodyear Dunlop Romania.

In prezent, reteaua Premio numara sapte unitati in Romania: Bucuresti (doua), Ramnicu Valcea, Timisoara, Ploiesti, Deva si Galati. Pana la sfarsitul acestui an vor mai fi deschise ale opt unitati, in orase precum Bucuresti (Pipera), Botosani, Targu-Mures, Arad, Suceava, Oradea si Baia Mare.

Despre Premio si Goodyear Dunlop

Premio este un concept al Goodyear Dunlop furnizat dealerilor, in sistem franciza, plata acesteia reprezentand un anumit procent din incasari sau o taxa fixa.

La nivel european exista aproape 4.000 de magazine-service Premio, HiQ sau Vulco, toate reprezentand acelasi concept.

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996. In 2002, Premio Elvetia a fost primul pas spre pietele internationale.

Goodyear este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope la nivel mondial, cu 70.000 de angajati care lucreaza la 60 de fabrici din 26 de state.

1 comentariu

BIMARVIL SRL 18 mai 2010 - 10:00

LITIGII CU REPREZENTANTA RM VALCEA

Reply

Lasa un comentariu