Acasa Revista Presei Revista presei, 13 mai: ADAC spune ca electricele sunt un experiment scump. Sistem care parcheaza prin drift

Revista presei, 13 mai: ADAC spune ca electricele sunt un experiment scump. Sistem care parcheaza prin drift

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Masinile electrice raman un experiment costisitor pe bani publici. Automobil-clubul german (ADAC) a demonstrat ca eficienta masinilor electrice poate fi pusa la indoiala prin comparatie cu un diesel performant. Razboiul fondurilor se ascute, scrie capital.ro.

China incepe sa treaca in fata pietelor de traditie nu doar prin numarul de masini vandute, ci si prin interesul publicului pentru industria auto, relateaza automarket.ro.

Mercedes-Benz Romania, care importa marcile Mercedes, Smart, Chrysler, Dodge, Jeep si Mitsubishi Fuso, a vandut in primul trimestru cu 60% mai putine autoturisme decat in aceeasi perioada a anului trecut. Totusi, in martie, compania a vandut 76 de masini, cu 40% mai multe ca in februarie si de peste doua ori mai multe decat in ianuarie, crestere care ar putea marca inceputul unei perioade de revenire, spune Michael Grewe, CEO al importatorului, citat de money.ro.

Primele rezultate financiare pentru trimestrul I din 2010 au inceput sa arate ca acest an are premise sa fie mai bun decat 2009, desi pe unele piete inca se mai inregistreaza scaderi, informeaza Saptamana Financiara.

O echipa de cercetatori americani a realizat un sistem care parcheaza masina prin drift fara interventia soferului, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu