Acasa Honda Azi incep filmarile documentarului Honda „Live Every Litre”. Participa si o romanca

Azi incep filmarile documentarului Honda „Live Every Litre”. Participa si o romanca

de Adrian Mitrea

Honda CR-Z (sursa - 0-100.ro)

Honda a inchis lista „Live Every Litre„, campanie prin care sute de fani ai marcii s-au inscris pentru a face o calatorie in Europa, in orice loc doresc, cu modelul sport hibrid CR-Z. De azi (3 mai) incep filmarile cu cei selectionati, printre care si o romanca, iar dupa incheierea acestora va fi publicat un documentar unic.

Modelele CR-Z vor fi echipate cu camere video ce vor inregistra experientele participantilor in calatoriile sau provocarile de-a lungul Europei. Producatorul elvetian de film Claudio Von Planta, castigator al numeroase premii, va filma aventurile participantilor pentru a realiza un documentar unic.

Rezumatul povestilor castigatoare din campanie:

  • 100 de lucruri. Sebastian

Pierzandu-si cel mai bun prieten intr-un accident, Sebastian si-a creat o lista de 100 de lucruri pe care a vrut sa le faca pe parcursul vietii. Plecand din Australia, el locuieste acum in Elvetia si si-a petrecut ultimul an eliminand lucrurile de pe lista propusa. De la casnicia cu o necunoscuta in Vegas, pana la atingerea unui record in Guinness World Record, Sebastian si-a indeplinit pana acum 27 de lucruri din lista lui, iar prin concursul Honda va mai bifa cate ceva. Calatoriile lui il vor duce la Londra, Amsterdam, Elvetia, Cannes si Germania. Sebastian s-a nascut in Australia si acum locuieste in Elvetia.

  • Adelina

De cand se stie, Adelina a vrut sa invete sa danseze flamenco in stilul traditional. Ea vrea sa faca in sfarsit aceasta calatorie in Sevilla, Spania, si sa invete de la oamenii care stiu totul despre flamenco. Adelina este originara din Spania si in prezent locuieste in Londra.

  • Bowman

Bowman este un erou de razboi de 86 de ani care a aterizat cu trupele pe coastele plajei din Normandia cand avea doar 20 de ani. 66 de ani mai tarziu, fostul Bowman in Marina Regala vrea sa se intoarca la plaja Sword pentru a-si retrai experienta.

  • Juan

Juan avea doi caini Boxer, dar unul a murit neasteptat anul acesta, lasandu-i singuri pe el si pe celalat caine plangand pentru dragostea pierduta. Juan va face aproape orice pentru a-i gasi cainelui ramas, o noua partenera. Juan traieste pe insula Mallorca si cautarea lui pentru un nou caine il va duce in Olanda si Germania.

  • Philey

Philey este un neamt de 18 ani care traieste in mijlocul pustietatii si vrea sa afle tot ceea ce inseamna „lume”. Calatoria lui Philey il va duce din Germania in Elvetia.

  • Oana

Oana Stefan nu este doar o iubitoare de mancaruri, este o fanatica a inghetatei italiene. Oana este din Romania si va explora patria delicioasa a gelateriei. Filmarile vor avea loc in nordul Italiei.

  • Thomas

Thomas ne spune ca Metallica face cel mai bun show de pe planeta. El porneste la drum sa isi urmeze visul de a se intalni cu aceasta formatie. Povestea lui Thomas va incepe in Italia si il va duce prin Franta si Spania si se va incheia la Lisabona, Portugalia.

  • Sumukito

Sumukito si-a intalnit iubirea vietii lui conducand o masina Honda. Acum el si prietena lui Vanessa vor merge cu Honda CR-Z pe celebrul circuit de la Nurburgring. Sumikito este din Spania si va calatori prin Germania pentru a-si duce provocarea la bun sfarsit.

Lasa un comentariu