Acasa Revista Presei Revista presei, 26 apr.: Medalie de aur pentru un filtru de aer inventat de un roman. Presedintele Ford Europa vine la Bucuresti

Revista presei, 26 apr.: Medalie de aur pentru un filtru de aer inventat de un roman. Presedintele Ford Europa vine la Bucuresti

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Presedintele Traian Basescu il va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe John Fleming, vicepresedinte executiv al Ford Motor Company si presedinte al Ford Europa, informeaza MEDIAFAX.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) este in proces de achizitie a 50 de masini de teren iar modelul favorit in acest moment este Dacia Duster, potrivit unor surse apropiate licitatiei, scrie incont.ro.

„Rabla” reorienteaza clientii Dacia catre cash si credit, potrivit Ziarului Financiar.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a semnat o intelegere pentru a promova masini ale producatorului chinez Chery Auto, una din cele mai controversate companii chineze producatoare de automobile, relateaza HotNews.ro.

Ford va rechema pentru reparatii 33.256 de autovehicule din mai multe modele produse intre decembrie 2009 si februarie 2010, printre care Fusion, Mercury Milan si Explorer, din cazua unor defectiuni la sistemul de reglare a scaunelor din fata, informeaza MEDIAFAX.

Inventatorul roman Corneliu Birtok-Baneasa a fost premiat cu medalia de aur la actuala editie a Salonului International de Inventii de la Geneva, tanarul din Deva prezentand in fata juriului un dispozitiv dinamic de transfer al aerului care permite o crestere a randamentului motoarelor cu ardere interna, scrie HotNews.ro.

Lasa un comentariu