Acasa Honda Un nou complex auto Honda a fost deschis la Targoviste

Un nou complex auto Honda a fost deschis la Targoviste

de Adrian Mitrea

Honda Raiman Auto Targoviste (sursa - Honda)

Un nou complex auto integrat Honda (showroom, service, piese de schimb) a fost inaugurat la Targoviste.

Astfel, reteaua nationala de concesionari Honda a ajuns la 13 unitati.

Importatorul automobilelor Honda pe plan local, Honda Trading Romania, intentioneaza ca in viitor sa deschida propria retea de dealeri, care sa fie un model pentru dealerii independenti ai marcii, a declarat presedintele importatorului Honda, Hirotomo Kani.

Investitia de la Targoviste se ridica la doua milioane euro si apartine companiei Raiman, specializata in comertul cu piese auto. In acest an vor mai fi deschise 1-2 centre de acest tip in tara.

„Honda se dezvola permanent pe piata de profil din Romania. (…) Lansarea showroomului la Targoviste reprezinta un sprijin important in extinderea Honda si un proiect ambitios menit sa vina in intampinarea clientilor nostri din zona”, a declarat Hirotomo Kani, presedintele Honda Trading Romania – importatorul Honda.

Noul complex Honda Raiman Auto este amplasat pe un teren de 8.400 de metri patrati (mp), cu o amprenta la sol de 2.100 mp si o suprafata desfasurata de 2.400 mp.

Constructia respecta cele mai noi standarde Honda si este rezultatul unui program de extindere a tuturor laturilor de reprezentare Honda, atat la nivel de consultanta, cat si la nivel de imagine.

Importatorul Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda – marca fondata in 1948.

Raiman Auto are o experienta de peste 12 ani pe piata locala, in comertul cu piese de schimb.

In prezent, reteaua Raiman detine cinci magazine de desfacere a pieselor auto in zona municipiului Targoviste.

Compania activeaza ca si service auto din 2003, iar din 2005 a aderat la reteaua de service-uri autorizate Bosch.

Inaugurare Honda Raiman Auto Targoviste (sursa - Honda)

Lasa un comentariu