Acasa Revista Presei Revista presei, 7 apr.: Soferii agresivi ar putea fi sanctionati. Marcile japoneze nu conving europenii

Revista presei, 7 apr.: Soferii agresivi ar putea fi sanctionati. Marcile japoneze nu conving europenii

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Clientii Porsche Leasing isi pot vizualiza, salva si printa facturile aferente asigurarii de raspundere civila auto obligatorie (RCA) de pe pagina de internet a companiei, dupa crearea unui cont de utilizator, a anuntat marti compania, scrie stiriauto.ro.

Un american care si-a scos la vanzare casa din Malibu pentru 4.399.333 de dolari, ofera cumparatorului o piesa rara pentru viitorul garaj: un Ferrari F40, relateaza automarket.ro.

Ford ar putea dezvolta un nou model de autovehicul in cooperare cu un producator rus de automobile, a declarat directorul executiv al operatiunilor din Rusia ale constructorului auto american, Mark Ovenden, la postul de televiziune Vesti 24, preluat de Ria Novosti, scrie MEDIAFAX.

Vanzarile de masini noi din Germania au scazut in martie pentru a patra luna consecutiv, cu 26,5%, fata de aceeasi perioada din 2009, dupa ce guvernul a retras programul de innoire a parcului auto, potrivit asociatiei germane a producatorilor straini de automobile, informeaza capital.ro.

Politia Rutiera vrea sa ii sanctioneze pe soferii agresivi si sa ii lase un an fara carnet de conducere. Este vorba despre acei conducatori auto care depasesc repetat, franeaza brusc si fac slalom printre masini. Proiectul Legii Circulatiei este la Parlament si are termen limita de adoptare pana in luna mai, scrie antena3.ro.

Evolutia brandurilor auto japoneze pe piata Uniunii Europene este una mai degraba fluctuanta, fara a avea o tendinta foarte bine conturata in ultimii 4-5 ani. Liderul mondial, Toyota, ar putea chiar sa spuna ca nu se bucura deloc de atentia europenilor, avand in vedere ca are o cota de piata de numai 4,8%, potrivit Saptamana Financiara.

Lasa un comentariu