Acasa Revista Presei Revista presei, 2 apr.: Daimler a dat spaga si in Romania. Pista de karting moderna la Brasov

Revista presei, 2 apr.: Daimler a dat spaga si in Romania. Pista de karting moderna la Brasov

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Romania se numara, alaturi de Coreea de Nord, Libia, Bulgaria sau Yemen, printre statele in care Daimler a oferit mita si cadouri unor oficiali pentru a-si asigura sprijinul acestora in vederea incheierii de contracte de vanzare de autovehicule cu autoritatile din tarile respective, scrie MEDIAFAX.

Microsoft si Ford au lansat un nou parteneriat in care compania condusa de Steve Bllmer a dezvoltat o aplicatie online gratuita de gestionare a incarcarii unei masini electrice, scrie The Independent, informatie preluata de HotNews.ro.

Producatorul de anvelope Continental Automotive Products Timisoara are, de joi, un nou director general, Pedro Carreira, care s-a aflat la conducerea unei uzine Continental din Brazilia, dupa ce seful subsidiarei din Timisoara, Thierry Wipff, a fost promovat director la nivelul concernului german, relateaza capital.ro.

Vara acestui an va gazdui deschiderea oficiala a celui mai modern circuit de karting din Romania. Prejmer Circuit este situat langa Brasov si are ca parteneri nume mari din disciplina de baza a motorsportului, scrie automarket.ro.

O cisterna care transporta diclorpropan s-a rasturnat joi pe drumul dintre localitatile hunedorene Branisca si Ilia, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu