Acasa Personalitati Schwarzenegger si motocicleta electrica

Schwarzenegger si motocicleta electrica

de Adrian Mitrea

Arnold Schwarzenegger (sursa - Zero Motorcycles)

Guvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger, cunoscut tututor ca actor in seria Terminator, a testat cea mai noua motocicleta electrica produsa de Zero Motorcycles.

Parte a unui program de stimulare a tehnologiilor verzi in California, cei care cumpara o astfel de motocicleta au parte de o reducere de pret totala de 2.500 de dolari.

„Motocicletele electrice reprezinta un pilon tehnologic foarte important pentru California, iar acest stat este si locul ideal pentru a pilota una”, a declarat Schwarzenegger.

Motocicletele electrice produse de Zero Motorcycles au preturi ce variaza in jurul valorii de 10.000 de dolari. Ele au o autonomie de circa 80 de kilometri, pot rula cu viteze de circa 100 de kilometri pe ora si pot fi reincarcate complet in mai putin de patru ore.

SUA sunt unele dintre cele mai active tari in domeniul tehnologiilor alternative. Singura masina 100% electrica ce s-a impus pana acum pe piata, cu peste 1.000 de unitati vandute in 21 de tari, este Tesla Roadster, produsa de Tesla Motors, companie care are sediul central tot in California.

In plus, in SUA au aparut mici ateliere care transforma masinile cu motoare cu ardere interna in masini electrice prin inlocuirea sistemului de propulsie.

Lasa un comentariu