Acasa Revista Presei Revista presei, 18 mar.: Deputatii au aprobat ajutorul de stat pentru Ford. Ginetta a cumparat Farbio

Revista presei, 18 mar.: Deputatii au aprobat ajutorul de stat pentru Ford. Ginetta a cumparat Farbio

de Adrian Mitrea

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, cu 256 de voturi pentru, niciunul impotriva si trei abtineri, proiectul de lege care vizeaza eliberarea garantiilor statului roman pentru compania Ford, informeaza Agerpres, informatie preluata de HotNews.ro.

Constructorul britanic Ginetta a anuntat oficial cumpararea unui alt producator auto de nisa, si anume Farbio, care exista pe piata doar din 2005, relateaza automarket.ro.

Nissan s-ar putea alatura discutiilor dintre Renault si Daimler privind formarea unei eventuale aliante, potrivit publicatiei economice Nikkei, citata de MEDIAFAX.

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) si Confederatia Transportatorilor Auto din Romania (COTAR) vor sa infiinteze o companie de asigurari in Malta, care sa vanda polite in Romania pe principiul libertatii serviciilor (pasaportul european), acuzand reglementarea neadecvata in tara realizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), scrie HotNews.ro.

General Motors (GM), care a iesit din faliment in 2009, are „sanse rezonabile” sa obtina profit in acest an si ar putea lansa o oferta publica initiala, cu toate ca nu a fost stabilit un calendar in acest sens, a declarat, miercuri, directorul financiar Chris Liddell, potrivit capital.ro.

Lasa un comentariu