Acasa Revista Presei Revista presei, 10 mar.: Bursa online pentru vouchere Rabla. Designerul Saab Aero X merge la Renault

Revista presei, 10 mar.: Bursa online pentru vouchere Rabla. Designerul Saab Aero X merge la Renault

de Adrian Mitrea

Porsche Romania, cel mai mare importator de masini de pe plan local, a construit o bursa de vouchere Rabla pe internet (rabla-2010.ro), pentru a grabi vanzarea de tichete. Cele 50.000 de vouchere pentru persoane fizice s-au terminat, scrie Ziarul Financiar.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni, dupa intalnirea cu grupul PDL din Camera Deputatilor, ca din punct de vedere tehnic, Ministerul ar putea finaliza anul acesta 100 de kilometri de autostrada, dar, din punct de vedere financiar, doar 30-40 de kilometri. Berceanu a spus ca parlamentarii PDL au avut multe intrebari la care a incercat sa raspunda, toate fiind legate de reparatiile drumurilor, strazilor si de construirea autostrazilor, potrivit stiriauto.ro.

Omul care a dat viata conceptelor Saab Aero X si 9-4X va parasi barca General motors pentru o posibila functie in cadrul Renault. Anthony Lo este considerat unul dintre cei mai talentati designeri ai momentului, relateaza automarket.ro.

Ford a anuntat marti ca modelul de clasa mica Figo pe care il produce in India costa intre 5.640 euro si 8.500 euro, in functie de motorizare si dotari, scrie presa indiana. Intr-o tara unde venitul mediu anual este de 1.000 de dolari, Ford vine cu un pret scazut care sa atraga clienti de clasa medie cu castiguri anuale de circa 6.000 de dolari, informeaza HotNews.ro.

Credibilitatea noastra in fata romanilor a crescut dupa ce am inceput productia la Craiova, spune seful pe vanzari al Ford Europa, Ingvar Sviggum, scrie Ziarul Financiar.

1 comentariu

Vouchere,tichete,cup 11 martie 2010 - 17:06

Pretul de vanzare il gasim undeva intre 1800-2000 lei / voucher.Cumparatorii nu dau mai mult de 300 euro/voucher.Oare ce se va intampla in viitor?Vezi aici preturile pe care le cer unii si altii pe voucher

http://xxx

Reply

Lasa un comentariu