Acasa Revista Presei Revista presei, 17 feb.: Mercedes-ul lui Ceasescu a ajuns intr-un muzeu din Franta. Alfa se reintoarce in SUA din 2012

Revista presei, 17 feb.: Mercedes-ul lui Ceasescu a ajuns intr-un muzeu din Franta. Alfa se reintoarce in SUA din 2012

de Adrian Mitrea

Dacia, cel mai puternic brand romanesc, a vandut in ianuarie aproape 17.300 de autoturisme pe piete europene, cu o valoare de 160 mil. euro, fata de 200 de masini inmatriculate pe piata locala, scrie Ziarul Financiar.

Sergio Marchionne a declarat ca Alfa Romeo va reveni pe piata din Statele Unite in urmatoarele 24 de luni, ajutata fiind si de parteneriatul cu Chrysler, potrivit automarket.ro.

Una dintre limuzinele folosite de fostul dictator roman Nicolae Ceausescu, un Mercedes-Benz, este expusa in Franta, la Muzeul automobilelor prezidentiale, amenajat in Castelul Montjalin din regiunea Burgundia, alaturi de limuzinele altor sefi de sta, relateaza stiriauto.ro.

Companiile de asigurari au avut pierderi, in ultimii cinci ani, pe segmentul politelor de raspundere civila auto (RCA), si trebuie sa gaseasca solutii pentru scaderea costurilor, informeaza MEDIAFAX.

Petrom va reduce, incepand de miercuri, preturile de referinta la benzina comercializata in reteaua proprie cu trei bani pe litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, a anuntat compania, scrie stiriauto.ro.

Lasa un comentariu