Acasa Camioane #TruckLife ep.11: Flotă eficientă

#TruckLife ep.11: Flotă eficientă

de Adrian Mitrea


Ford Trucks F-MAX face parte din flota Est Europa Expediții – afacere construită pe baza experienței din 1967 a lui Giustino Tamburro. După mai bine de 50 de ani petrecuți alături de camioane, și la 30 de ani de când a venit prima dată în România, Giustino Tamburro relatează o parte din povestea sa. Acesta este #TruckLife ep.11: Flotă eficientă.


Transcript video #TruckLife ep.11: Flotă eficientă

Giustino Tamburo – reprezentant Est Europa Expediții

Este nevoie de o săptămână pentru a-mi spune povestea de la început până la sfârșit!

Mereu am avut pasiunea și dragostea pentru această meserie și am început pe 6 Septembrie 1967.

Prima mea călătorie a fost pe 6 Septembrie 1967.

La aproape 55 de ani de atunci aveți o flotă mare de camioane F-MAX. De ce?

Am făcut achiziția în primul rând pentru că eu cred mult în persoana care-mi vinde. Este un partener important. Orice problemă pe care o poate avea cineva, un partener ca Stefano Albarosa, este mereu prezent și, deci, important și oferă multă siguranță celui care face o achiziție de această importanță, în valoare de mai multe milioane de Euro.

Prima impresie a șoferilor pe care i-am consultat este că toți mulțumiți de cabină, că este un camion silențios, care merge bine și trage.

Ce sfaturi ați da noilor antreprenori din transporturi?

Dacă trebuie să fiu sincer și onest sfatul meu pentru moment este negativ… Negativ pentru că este dificil și pentru cei care sunt acolo de atâția ani, care au deja cele mai importante mărci din Europa… Marcegaglia Italia, Pilkington…

Când ați venit prima dată în România și cum era atunci?

Prima dată am venit în România pe 25 Aprilie 1992. Am întâlnit multă lume și înțelesesem deja că lucrurile nu merg atât de bine în Italia.

Am venit cu un Mercedes 2000 E, benzină, complet echipat. Când am ajuns în Nădlac am plătit ce era de plătit la vamă și apoi am ajuns în Arad.

Când m-am oprit eram înconjurat de 10 fete pentru că atunci aici erau doar Dacia și calul.


Producția acestui material a fost realizată cu sprijinul CEFIN Trucks, fără ca sponsorul să impună conținutul (mesajul).

Filmat și montat de Marius Stoianov.


Lasa un comentariu