Acasa Evenimente VIDEO, FOTO: Cum a fost la Concursul de Eleganță Auto de la Sinaia 2018

VIDEO, FOTO: Cum a fost la Concursul de Eleganță Auto de la Sinaia 2018

de Adrian Mitrea

Un Mercedes-Benz 540K Cabriolet A Sindelfingen (1937) a câștigat Concursul de Eleganță Auto de la Sinaia în 2018 („Best of Show”), fiind totodată și cea mai scumpă mașină din concurs. Valoroase sunt însă toate mașinile prezentate, mai ales că proprietarii lor sunt implicați activ și direct în restaurarea și menținerea lor în funcțiune. În acest clip poți vedea întreaga paradă și poveștile despre fiecare mașină participantă strânse de prezentatorul evenimentului, Alexandru Șeremet, secondat în prezentare de Irinel Marghioală și Bogdan Coconoiu (președintele Retromobil Club România – RCR).

Concursul de Eleganță Auto de la Sinaia 2018 a devenit în fiecare an tot mai bun și mai reprezentativ în regiune: atrage concurenți din țările vecine și presă internațională.

Evenimentul se ține neîntrerupt din 2011 încoace în ultima zi de Sâmbătă a lunii Iunie din fiecare an. În 2018 s-a ținut în data de 30 Iunie.

Înainte de 2011 au mai fost ținute două ediții, în 1934 și 1935, dar apoi, până la reluarea evenimentului în vremurile moderne, a existat un gol de 76 de ani.


Link-uri utile:

Lasa un comentariu