Acasa Romania Volkswagen recheama in service 836 de masini din Romania, din cauza instalatiei electrice

Volkswagen recheama in service 836 de masini din Romania, din cauza instalatiei electrice

de Adrian Mitrea

Comutator Bloc Lumini Volkswagen (sursa - 0-100.ro)

Volkswagen recheama in service 836 automobile comercializate in Romania – modele Golf VII, Golf VII Variant, Sportsvan, Tiguan, Touran si Passat – deoarece este posibil ca in cazul defectarii fazei scurte sa nu aiba loc reactia de inlocuire (activarea luminii de pozitie), a anuntat producatorul auto german.

In plus, exista posibilitatea ca indicatorul de defectiune de pe modulul instrumentelor de bord sa nu indice defectarea fazei scurte, fazei lungi, luminii de deplasare pe timp de zi, luminii de ceata spate sau defectarea unui semnalizator, sau sa indice o iluminare defecta, cu toate ca iluminarea este in ordine.

Verificarile in atelier dureaza aproximativ o jumatate de ora. Volkswagen nu spune in ce consta reparatia.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

In mod normal clientii masinilor afectate au fost contactati sau urmeaza sa fie contactati de catre dealeri pentru a fi invitati in service. In orice caz, posesorii de masini Volkswagen vizate de recall pot contacta si ei reteaua oficiala de dealeri si reparatori pentru a verifica daca automobilele lor sunt vizate de aceasta campanie de rechemare in service.

AICI poti vedea toate campaniile importante de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu