Acasa Revista Presei Revista presei, 27 sept: smart a trecut de doua milioane masini vandute. Record pe o singura roata la Isle of Man

Revista presei, 27 sept: smart a trecut de doua milioane masini vandute. Record pe o singura roata la Isle of Man

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dougie Lampkin, de 12 ori campion mondial la Trial, a devenit primul om care a reusit sa parcurga traseul Isle of Man TT pe o singura roata. Traseul masoara 60,7 kilometri, iar Dougie Lampkin a avut de luptat nu doar cu motocicleta, ci si cu vantul care batea extrem de tare pe portiunea montana, informeaza auto-bild.ro.

Tesla salveaza copiii uitati in masina: aerul conditionat, pornit automat la 40 de grade pentru a evita sufocarea, relateaza AutoMarket.ro.

Confederatia Operatorilor de Transport Autorizati din Romania (COTAR) a efectuat o analiza a propunerilor de modificare a legii asigurarilor de raspundere civila auto (RCA) si considera ca societatile multinationale care au pierderi in piata romaneasca ar trebui „sa se orienteze catre alte tari”, relateaza Ziarul Financiar.

Vanzarile marcii smart au depasit 2.000.000 de unitati, titreaza autoplay.ro.

Matt LeBlanc, confirmat prezentator principal la Top Gear, anunta voom.ro.

Ultimele luni au fost dominate de stiri privind costurile mari ale RCA pentru transportatori. Recent, acestia au ajuns la un acord cu ASF, insa exista in continuare o multime de cheltuieli pe care le presupune flota auto pentru un antreprenor. De la costurile pentru revizii, reparatii si impozite, pana la cheltuielile legate de combustibil – toate pot fi optimizate pentru a fi cat mai mici si pentru ca autovehiculele sa reziste cu brio uzurii, scrie Wall-Street.ro.

Lasa un comentariu