Acasa Industrie Americanii de la Federal-Mogul au inaugurat langa Ploiesti o fabrica de stergatoare de parbriz

Americanii de la Federal-Mogul au inaugurat langa Ploiesti o fabrica de stergatoare de parbriz

de Vlad Barza

Fabrica Federal-Mogul Ploiesti (sursa - Federal-Mogul)

Americanii de la Federal-Mogul Motorparts anunta oficial inceperea productiei la fabrica de stergatoare auto de la Ploiesti, unde lucrarile de constructie au inceput acum un an. Fabrica este situata in West Industrial Park Aricestii Rahtivani de langa Ploiesti si va ajunge sa aiba 300 de angajati.

Noua unitate de productie are 12.000 mp si functioneaza in colaborare cu fabrica de sisteme de franare detinuta deja de Federal-Mogul la Ploiesti.

Fabrica de stergatoare va ajunge sa aiba aproximativ 300 de angajati, „campusul” din Ploiesti ajungand astfel la un numar de 600 angajati. In noiembrie 2014 Federal-Mogul a deschis un birou in Bucuresti unde, la acest moment, lucreaza aproximativ 100 persoane.

Federal-Mogul a fost infiintata in Detroit, in 1899, cu sediul international in Southfield, Michigan. Compania are peste 50.000 de angajati in 34 de tari.

Federal-Mogul este o companie de top la nivel global in domeniul productiei si distributiei de piese si servicii pentru fabricantii si operatorii de service din intreaga lume, atat pe piata automobilelor si echipamentelor pentru vehicule comerciale usoare, medii si grele, navale, feroviare si aerospatiale, cat si pe piata energetica sau industriala. Produsele Companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 si cresc siguranta vehiculelor.

Federal-Mogul opereaza pe doua segmente independente de piata, fiecare dintre acestea avand un CEO ce raporteaza Consiliului Director Federal-Mogul.

Lasa un comentariu