Acasa Revista Presei Revista presei, 15 feb: Tiriac a relocat parcul de masini rulate. Turn eco Porsche in Berlin

Revista presei, 15 feb: Tiriac a relocat parcul de masini rulate. Turn eco Porsche in Berlin

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Tiriac Auto Rulate, businessul cu masini second-hand demarat in august 2007 de grupul Tiriac, a fost relocat in Bucuresti la doua dintre sediile Tiriac Auto, in Bulevardul Expozitiei si in Baneasa, pentru a face loc unui proiect nou pe platforma din Otopeni, informeaza Wall-Street.ro.

Porsche a finalizat constructia unui pilon cu inaltimea de 25 de metri invelit integral in panouri solare care va genera toata electricitatea de care are nevoie unul dintre sediile companiei din Berlin, scrie Automarket.ro.

Nereguli uriase descoperite la targul de masini Autovit, anunta ProMotor.ro.

Audi continua sa promoveze noul membru al familiei Q, titreaza autoplay.ro.

Producatorul de compo­nente pentru industria auto Ra­mira din Baia Mare, preluat in urma cu trei ani de cehii de la Chropynska Strojirna, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 12 mil. euro, mai mult cu 10% fata de anul trecut, pe baza cres­terii productivitatii muncii, dar si datorita finalizarii proiec­tului de modernizare a halelor de pro­ductie, relateaza Ziarul Financiar.

Cel mai capabil off-roader din lume se numeste Sherp si poate ajunge in locuri unde omul nu a calcat vreodata si unde un Mercedes G-Class, Land Rover Defender sau Jeep Wrangler nu au visat vreodata, scrie AutoExpert.ro.

Lasa un comentariu