Acasa Revista Presei Revista presei, 10 feb: Lansarea Alfa Romeo Giulia ar fi intarziata din motive de siguranta. DKV Euro Service s-a extins in Romania

Revista presei, 10 feb: Lansarea Alfa Romeo Giulia ar fi intarziata din motive de siguranta. DKV Euro Service s-a extins in Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Productia de motoare a „explodat” anul trecut la Mioveni, marcand un avans de peste 30%, potrivit datelor Grupului Renault, pe masura ce francezii au inre­gistrat o cerere tot mai mare pentru motoarele de 0,9 litri turbo pe benzina, produse exclusiv in Romania, informeaza Ziarul Financiar.

Furnizorul de carduri de carburant DKV Euro Service Romania si-a extins parteneriatul la peste 700 de statii de distributie carburanti, dupa ce a anul acesta si-a marit prezenta in reteaua Lukoil, relateaza Wall-Street.ro.

Apar tot mai multe zvonuri privind mult asteptatul Alfa Romeo Giulia. Un furnizor al italienilor sustine ca modelul nu este pregatit pentru testele de siguranta. Alfa Romeo neaga insa aceste informatii, relateaza Automarket.ro.

Impactul real a scandalului Volkswagen. 44.000 de ani pierduti, titreaza ProMotor.ro.

Jaguar nu va lansa in acest deceniu o masina pozitionata sub XE, potrivit autoplay.ro.

Armata SUA ar putea deveni cel mai mare utilizator de vehicule autonome, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu