Acasa Revista Presei Revista presei, 6 ian: Se pregatesc conditii mai stricte pentru a conduce in Romania o masina cu volan pe dreapta. Mercedes-Benz nu vrea SUV cu doua usi

Revista presei, 6 ian: Se pregatesc conditii mai stricte pentru a conduce in Romania o masina cu volan pe dreapta. Mercedes-Benz nu vrea SUV cu doua usi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un fost ministru al Transporturilor propune conditii mai stricte pentru cei care vor sa circule in Romania cu masini cu volanul pe dreapta. Acesti soferi ar urma, printre altele, sa faca ore suplimentare de condus si sa obtina permisul intr-o tara in care sensul de mers e reglementat pe partea stanga. Deocamdata este doar un proiect de lege, care urmeaza sa fie discutat in sesiunea parlamentara din februarie, informeaza Digi24.

Grupul german Volkswagen ar putea plati daune de pana la 80 de miliarde de dolari in procesul intentat luni de Departamentul american al Justitiei pentru poluarea generata prin manipularea emisiilor la 600.000 de vehicule diesel, relateaza Ziarul Financiar.

Se intampla in Mama Rusie. Fabrica de uleiuri auto contrafacute cu o reteta de vis: venituri de 13 milioane de euro pe luna, scrie Automarket.ro.

Citroen va relansa numele C6, insa doar in China, titreaza voom.ro.

Mercedes-Benz respinge ideea construirii unui SUV cu doua usi, anunta autoplay.ro.

Lasa un comentariu