Acasa Industrie Directorul de calitate de la Fiat Chrysler Automobiles, Doug Betts, a plecat la Apple, alimentand ideea unei masini Apple

Directorul de calitate de la Fiat Chrysler Automobiles, Doug Betts, a plecat la Apple, alimentand ideea unei masini Apple

de Adrian Mitrea

Logo Apple (sursa - osxdaily.com)

Directorul resposansabil de calitate la nivel mondial in cadrul Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Doug Betts, s-a alaturat gigantului IT american Apple, conform profilului sau de LinkedIn, alimentand astfel zvonurile ca Apple va lansa in viitor o masina (electrica).

Doug Betts a devenit director de operatiuni in cadrul Apple si se alatura unei echipe de sute de experti care lucreaza la un proiect de masina electrica cu numele de cod “Titan”, noteaza Automotive News. Apple nu a recunoscut oficial programul.

Betts lucreaza de 25 de ani in industria auto. Toyota, Nissan si FCA sunt cele mai importante companii auto pentru care a lucrat.

Oficialii Apple au refuzat sa faca comentarii pe acest subiect, iar Betts nu a fost de gasit, mai spune Automotive News.

Un inalt oficial Apple a declarat in luna mai din acest an ca dezvoltarea unei masini ar fi “dispozitivul mobil suprem”.

Pe langa Betts, Apple a recrutat o serie de cercetatori de top in domeniul masinilor autonome, din Europa, si construieste o echipa care sa lucreze la astfel de tehnologii.

Lasa un comentariu