Acasa Ford Afacere Tiriac-Tariceanu: Tiriac Auto muta un centru Ford in locul in care a functionat ATS

Afacere Tiriac-Tariceanu: Tiriac Auto muta un centru Ford in locul in care a functionat ATS

de Adrian Mitrea

Ford C-MAX Facelift (sursa - 0-100.ro)

Tiriac Auto muta un centrul Ford din Strada Parcului 55-57 intr-un complex auto integrat (showroom, service, piese de schimb) din partea de Nord a Capitalei, in apropierea DN 1,  in care pana de curand a functionat dealerul Ford ATS (Automotive Trading Services). Intelegerea dintre omul de afaceri Ion Tiriac, fost tenismen, si Calin Popescu Tariceanu, fost premier al Romaniei si actual presedinte al Senatului, il scoate pe acesta din urma din industria auto, in care a activat cu marcile Citroen si Ford. Tariceanu va ramane insa cu showroom-ul cu service pentru motocicletele Harley-Davidson.

Asadar, centrul Ford Tiriac Auto din Strada Parcului 55-57 se muta pe soseaua Bucuresti-Ploiesti 42-44, a anuntat Tiriac Auto. Compania nu precizeaza ce se va fi amenajat in Strada Parcului, in locul Ford. De asemenea, nu este clar daca Tiriac Auto a inchiriat showroom-ul ATS sau daca l-a cumparat.

Noul centru Ford Tiriac Auto (fost Ford ATS) are o suprafata  totala de 3.300 metri patrati (mp) care include un showroom de 900 mp pentru expunerea de autoturisme si autovehicule comerciale, un spatiu de 2.400 mp dedicat serviciilor post-vanzare, precum si zone destinate birourilor administrative si desfasurarii operatiunilor generale.

„Decizia mutarii showroom-ului si service-ului este o consecinta fireasca a strategiei tiriac Auto de a imbunatati permanent serviciile oferite si de a alinia reteaua la standardele Ford Romania, accesibilitatea fiind unul dintre beneficiile majore oferite de noua locatie. Mutarea este argumentata si de expansiunea demografica si economica a zonei Baneasa, evolutie ce consideram ca poate influenta si dezvoltarea Tiriac Auto”, a declarat Daniel Antor, directorul general Tiriac Auto, intr-un comunicat de presa.

Tiriac Auto este unul dintre distribuitorii Ford cu traditie, avand o vechime de peste 23 ani pe piata.

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian, energie, servicii de paza si protectie, property management sau servicii media.

Tiriac Auto reprezinta sase dintre marcile auto renumite existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.

Lasa un comentariu