Acasa Ford Programul gratuit de conducere preventiva Ford Driving Skills for Life se tine in 2015 la Iasi si Cluj-Napoca

Programul gratuit de conducere preventiva Ford Driving Skills for Life se tine in 2015 la Iasi si Cluj-Napoca

de Adrian Mitrea

Ford Fiesta - Ford Driving Skills For Life (sursa - Ford)

Programul gratuit de conducere preventiva Ford Driving Skills for Life (DSFL), dedicat tinerilor soferi, se tine in acest an, in luna mai, in doua mari orase din Romania, Iasi si Cluj-Napoca, dupa ce anul trecut s-au organizat astfel de cursuri in Craiova si Bucuresti. Tinerii soferi se pot inscrie gratuit AICI.

La Iasi evenimentul se va desfasura in perioada 22-24 mai, in parcarea Era Shopping Park.

In Cluj, echipa Ford DSFL tine cursurile in parcarea Polus Center, in perioada 29-31 mai.

Ford implementeaza acest program in Romania alaturi de Napoca Rally Academy. Anul trecut au fost instruiti peste 1.000 de tineri soferi in tara (Craiova si Bucuresti). Detalii despre Ford DSFL din acest an vor fi anuntate si pe pagina de Facebook a Ford Romania.

Ford investeste 2,6 milioane de euro pentru a instrui 5.000 de tineri soferi in Europa in acest an, ceea ce face ca investitiile in aceasta parte a lumii sa se ridice la 6,7 milioane euro, din 2013 (cand a fost lansat programul) si pana in prezent.

Statistic vorbind, in Europa accidentele de masina sunt cauza principala a decesului la tinerii soferi cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

Programul Ford DSFL a fost sustinut in 2014 si de 0-100.ro.

Lasa un comentariu