Acasa Revista Presei Revista presei, 20 feb: BMW e cel mai mare exportator auto din SUA. Afaceri duble pentru Stabilus Romania

Revista presei, 20 feb: BMW e cel mai mare exportator auto din SUA. Afaceri duble pentru Stabilus Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BMW a anuntat ca valoarea exporturilor sale de automobile efectuate in 2014 prin Port of Charleston a totalizat 9,2 mld. de dolari, pozitionand fabrica BMW Group din Spartanburg pe prima pozitie in topul exportatorilor de masini din SUA, potrivit informatiiauto.ro.

Producatorul de amortizoare cu gaz Stabilus Romania, filiala locala a grupului german Sta­bi­lus, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 310,8 milioane de lei (apro­xi­ma­tiv 70 mil. euro), dublu fata de anul precedent, datorita noilor proiecte, dar si relocarii din Germania a productiei de amor­ti­zoare cu gaz, divizia Bloc-O-Lift, scrie Ziarul Financiar.

Subaru a ajuns la 15 milioane de motoare Boxer construite, anunta voom.ro.

A123 Systems, un furnizor din China specializat in acumulatori pentru vehiculele electrice, a chemat in instanta compania americana Apple pentru recrutari agresive de angajati, scrie Automarket.ro.

O retea subterana pentru ciclisti ar putea ajuta Londra sa scape de problemele de congestie. Sistemul, cunoscut sub numele de London Underline, ar folosi tunelurile scoase din uz si statiile pentru a reduce numarul de biciclisti din centrul orasului, relateaza Wall-Street.ro.

Aston Martin Vantage GT3 transforma soselele in circuite, titreaza ProMotor.ro.

Lasa un comentariu