Acasa Revista Presei Revista presei, 14 oct: Draxlmaier angajeaza si in 2015. Volkswagen vrea sa extinda colaborarea cu FAW

Revista presei, 14 oct: Draxlmaier angajeaza si in 2015. Volkswagen vrea sa extinda colaborarea cu FAW

de Adrian Mitrea

Revista Presei

GM a decis sa recheme in service 223.815 unitati Chevrolet Spark vandute in Europa intre anii 2009 si 2014. in anumite conditii, coroziunea poate conduce la imposibilitatea inchiderii corespunzatoare a capotei motorului, relateaza informatiiauto.ro.

Nicoleta Carlugea, directorul de HR al Draxlmaier: Am angajat 1.000 de oameni in primele noua luni, iar in 2015 vrem sa mai recrutam inca 500, anunta Ziarul Financiar.

Fabricile Toyota din Europa au realizat o productie cumulata de noua milioane de unitati pe parcursul intregii activitati. Doua din trei modele Toyota de pe Batranul Continent sunt produse de europeni, relateaza Automarket.ro.

Tecnicar Lavinia ar putea deveni primul supercar electric al Italiei, scrie ProMotor.ro.

Seful Porsche crede ca stilul modelului Panamera ar trebui imbunatatit, scrie autoplay.ro.

Grupul german Volkswagen vrea sa extinda colaborarea cu partenerul chinez First Automobile Works (FAW) prin intensificarea colaborarii din domeniul cercetarii si dezvoltarii, iar noile modele s-ar putea concentra pe modele hibrid si electrice, relateaza Bloomberg, informatie preluata de Wall-Street.ro.

Nissan Note primeste versiunile Nismo si Nismo S, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu