Acasa Tehnologie Philips aniverseaza 100 de ani de tehnologie de iluminat dedicata industriei auto

Philips aniverseaza 100 de ani de tehnologie de iluminat dedicata industriei auto

de Adrian Mitrea

Philips 100 ani (sursa - Philips)

Frankfurt a prezentat o gama de noi inovatii auto la Automechanika Frankfurt 2014 (16-20 septembrie), celebrand 100 de ani de tehnologie dedicata industriei auto, care face mijloacele de transport mai sigure, mai moderne si mai prietenoase cu mediul. Philips Automotive este principalul furnizor international de lampi pentru industria auto si pentru postvanzari, echipand una din fiecare trei masini din intreaga lume cu produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta de la nivel global.

„Suntem lideri in domeniul solutiilor de iluminat pentru industria auto inca din 1914, dezvoltand tehnologii de ultima ora menite sa creeze solutii care sa asigure un sofat mai sigur, mai modern si mai prietenos cu mediul. Ne-am luat pe termen lung angajamentul de a fi deschizatori de drumuri ai evolutiei si modernizarii sistemelor de iluminat pentru industria auto, acest aspect reprezentand o componenta esentiala a identitatii marcii noastre, create pentru a ne conduce in urmatoarea era a inovatiei si a cresterii orientate spre client: innovation and you”, a declarat Dominiek Plancke, director general executiv (CEO) Philips Lighting Automotive, intr-un comunicat de presa.

Philips a lansat multiple inovatii de-a lungul anilor, deschizand calea catre dezvoltarea lampilor cu halogen si xenon si a tehnologiilor diodei emitatoare de lumina (LED) si organic LED (OLED).

„Acum, cand pasim in acest al doilea secol de activitate, ne extindem portofoliul de produse cu solutii noi si incitante”, a spus Dominiek Plancke.

La Automechanika Frankfurt 2014, Philips a prezentat noi solutii precum:

Philips WhiteVision

Lampile Philips WhiteVision ofera farurilor masinii aspectul alb intens de xenon, pentru o experienta premium in timpul sofatului nocturn. Stralucirea amplificata si lumina cu 40% mai alba fac din WhiteVision combinatia perfecta intre stil si siguranta. Philips WhiteVision pune in aplicare si arzatorul cu diametru mic de inalta performanta, unic la Philips, in combinatie cu un amestec de gaze optimizat, pentru a genera cu 40% mai multa lumina pe sosea si pentru a obtine un fascicul luminos cu o performanta excelenta, in comparatie cu lampile standard.

Pe scurt despre Philips WhiteVision:

  • Aspect premium, cu 60% mai multa lumina
  • Maximum de lumina alba, pentru un contrast sporit
  • Cea mai buna durata de viata din clasa
  • Echipament original, 100% omologat pentru sosea

Philips X-tremeVision

Lampile auto Philips X-tremeVision sunt cele mai stralucitoare din gama Philips. Acestea depasesc performanta tuturor celorlalte lampi auto, printr-o stralucire cu pana la 130% mai intensa si printr-un fascicul superior, lung de pana la 130 de metri. Asadar, soferul vede mai departe, reactioneaza mai rapid si conduce mai sigur. Iluminarea perfecta este importanta mai ales la distanta – de obicei, in intervalul de 75-100 de metri in fata vehiculului. Lampile Philips X-tremeVision  asigura vizibilitate cu pana la 45 de metri mai departe, ceea ce ofera un timp de reactie mai bun cu doua secunde. Emitand o lumina mai alba, pentru un contrast sporit, Philips X-tremeVision este de departe cea mai sigura lampa cu halogen disponibila astazi.

Pe scurt despre Philips X-tremeVision:

  • Cea mai stralucitoare lampa omologata pentru sosea disponibila
  • Cu 130% mai multa lumina, care va ofera 2 secunde de reactie in plus.*
  • Dureaza mai mult decat orice alta lampa cu o luminozitate comparabila
  • Lumina cu 20% mai alba sporeste contrastul

Lampi de inspectie si de lucru Philips

Philips si-a extins si a dezvoltat in continuare cea mai noua generatie de lampi profesionale de lucru cu LED, atat pentru ateliere cat si pentru multe alte aplicatii. Astfel, noile lampi Philips furnizeaza cel mai puternic fascicul luminos, folosind tehnologia inovatoare LED.

Noile produse includ, printre altele:

  • Penlight Premium Gold este produsul special creat pentru a sarbatori cei 100 de ani de lumini pentru vehicule Philips. Acesta va fi lansat in editie limitata, cu un design deosebit de elegant, pentru a marca aceasta ocazie. Aceasta lampa utila se distinge printr-un design compact, care asigura o vizibilitate optima chiar si in locuri greu accesibile, oferind 120 de lumeni si un unghi de distributie a luminii de 80 de grade.
  • Lampa de inspectie cu LED multifunctionala CBL 40 reprezinta una dintre cele mai mari inovatii din domeniul lampilor pentru lucru, prima de acest tip de pe piata. Este convenabila, ca o lampa cu cablu, oferind insa aplicabilitatea unei lampi reincarcabile de 330 de lumeni. Cu un design ultrasubtire si o lumina de focalizare de 90 de lumeni, isi poate gasi numeroase intrebuintari in compartimentul motorului. Chiar si dupa doua ore de functionare fara cablu, lampa furnizeaza inca un fascicul luminos puternic la capacitate maxima, datorita bateriei de rezerva inteligente.

„Philips beneficiaza de peste un secol de expertiza in iluminatul pentru industria auto si este activ de multi ani in domeniul sanatatii si al produselor de consum. Folosim toata aceasta experienta pentru a imbunatati permanent siguranta si confortul soferilor. Inca de la primele lampi montate la vehicule si pana la noile becuri cu xenon si halogen folosite in ziua de astazi, preocuparea noastra numarul unu a fost sa furnizam soferului lumina perfecta pentru diferite tipuri de sosele, conditii meteo adverse si diferite momente ale zilei. Ne-am indreptat cu aceeasi grija si catre ateliere, dorind sa asiguram, prin gama de lampi de lucru, un mediu placut si luminos pentru profesionistii auto”, a spus Pascal Popis, manager general al departamentului commercial EMEA Automotive Lighting, intr-un comunicat de presa.

Automechanika Frankfurt 2014

Fiind cel mai important targ auto din lume, Automechanika Frankfurt se intinde pe o suprafata de 350.000 de metri patrati si ocupa in intregime salile centrului expozitional Messe Frankfurt. Peste 140.000 de vizitatori din intreaga lume si din tara au venit la evenimentul de patru zile, care a avut loc anul acesta in perioada 16-20 septembrie.

Philips

Royal Philips este o companie care ofera o gama diversificata de produse pentru sanatate si confort, axata pe imbunatatirea vietilor oamenilor prin inovatie plina de semnificatie in domeniile sanatatii, stilului de viata si iluminatului. Cu sediul in Olanda, Philips a facut publica cifra de vanzari pe 2013 de 23,3 miliarde euro si are aproximativ 113.000 angajati, cu vanzari si servicii in mai mult de 100 de tari. Compania este lider in domeniul cardiologiei, medicinei de urgenta si ingrijirii la domiciliu, solutiilor de iluminat eficiente si aplicatiilor de iluminat noi, precum si barbieririi si ingrijirii la barbati si igienei orale.

Lasa un comentariu