Acasa Revista Presei Revista presei, 14 iul: Impozitul auto va fi modificat. Suzuki Ungaria a produs 2,5 milioane masini

Revista presei, 14 iul: Impozitul auto va fi modificat. Suzuki Ungaria a produs 2,5 milioane masini

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Impozitul pe masini va fi majorat semnificativ in cazul autoturismelor cu motorizari de pana la 2.000 cm3, insa va scadea la cele cu motoare mai mari, potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal, elaborat de Guvern, care urmeaza sa intre in vigoare din 2015, citat de HotNews.ro.

Hyundai ix35 Fuel Cell a doborat recordul pentru cea mai lunga calatorie cu un singur rezervor de hidrogen, relateaza informatiiauto.ro.

Emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale masinilor vandute in Europa au crescut, in 2013, cu 25%, desi datele publicate de Agentia Europeana de Mediu (EEA) releva faptul ca acestea s-au diminuat cu 4%, pana la valoarea de 127 g/km, sustin reprezentantii Federatiei Europene Transport & Environment (T&E), citati de site-ul organizatiei de mediu Terra Mileniul III, scrie autoplay.ro.

LaFerrari XX este atat de puternic incat se deformeaza, titreaza ProMotor.ro.

La doi ani de la mutarea de la Audi la Infiniti, Johan de Nysschen paraseste compania japoneza. Desi nu a fost confirmat oficial, De Nysschen ar putea ajunge la conducerea marcii Cadillac, scrie Automarket.ro.

Suzuki Ungaria a livrat masina cu numarul 2.500.000, potrivit voom.ro.

CNADNR cauta constructor pentru un tronson de autostrada intre Ogra si Targu Mures (judetul Mures), plus un drum de legatura de 4,7 kilometri, si estimeaza valoarea totala a contractului, impartit in doua loturi, la 990,5 milioane lei (225,6 milioane euro), cu TVA, informeaza Wall-Street.ro.

Lasa un comentariu