Acasa Land Rover Land Rover Discovery Vision Concept anunta ca viitorul Discovery va putea fi controlat din telecomanda

Land Rover Discovery Vision Concept anunta ca viitorul Discovery va putea fi controlat din telecomanda

de Adrian Mitrea

Land Rover Discovery Vision Concept (sursa - Land Rover)

Land Rover prezinta Discovery Vision Concept, un concept care ne dezvaluie cum va arata viitoarea generatie a modelului Discovery si intreaga familie de modele care va fi derivata din acesta. Conceptul dispune de faruri cu laser, control prin gesturi ale sistemului multimedia, “capota transparenta”, o tehnologie de scanare cu laser a terenului si chiar control prin telecomanda al vehiculului, ca si cum ar fi o masina de jucarie.

Producatorul auto britanic spune ca acest control prin telecomanda, posibil la viteze foarte mici chiar si cand soferul nu se afla in habitaclu, este foarte util cand vrei sa cuplezi o remorca, sa parchezi intr-un loc ingust sau sa parcurgi un teren foarte dificil in off-road.

Daca pana acum Discovery era un model singular in gama Land Rover, odata cu aceasta noua generatie este anuntata o familie de modele Discovery, iar primul dintre ele va aparea pe piata in 2015, dupa cum a anuntat Land Rover.

“Conceptul Discovery reprezinta viziunea noastra asupra viitoarei familii de SUV-uri recreationale”, a spus seful de design al Land Rover, Gerry McGovern.

Conceptul dispune de sapte scaune, reglabile electric, iar reglajele se pot face pentru toate inclusiv din meniul sistemului multimedia. Astfel, masina poate fi configurata dupa preferinte mai usor si poate deveni din automobil de familie in limuzina cu patru locuri.

Pielea care imbraca scaunele, Foglizzo, poate fi spalata si este rezistenta la apa si ulei.

Land Rover Discovery Vision va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la New York (18-27 aprilie).

Lasa un comentariu