Acasa Revista Presei Revista presei, 1 apr: Noua acciza in carburant reduce cu 1.100 km rulajul fiecarei masini. Opel va iesi din China

Revista presei, 1 apr: Noua acciza in carburant reduce cu 1.100 km rulajul fiecarei masini. Opel va iesi din China

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Soferii vor circula anual cu 1.100 de kilometri mai putin daca isi pastreaza neschimbat bugetul pentru achizitia de carburanti dupa introducea accizei suplimentare de 7 eurocenti, de la 1 aprilie, potrivit unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown pentru VeziCatFace.ro, scrie Ziarul Financiar.

Brabus va aduce cateva bijuterii clasice la Techno Classica, relateaza ProMotor.ro.

Opel, divizie a General Motors, se va retrage de pe piata din China in 2015 pentru a-si reduce cheltuielile. Decizia este insa mult intarziata, conform sefului companiei, relateaza informatiiauto.ro.

Fiat si-ar majora vanzarile anuale cu pana la 55%, la 7 milioane de vehicule, in urma fuziunii cu Chrysler Group, a declarat luni directorul general al producatorului auto italian, Sergio Marchionne, transmite Bloomberg, informatie preluata de Wall-Street.ro.

Chevrolet lanseaza luna viitoare, la New York, noul Cruze. A doua generatie a sedanului compact va absenta, insa, de pe piata europeana, in contextul retragerii brandului american de pe Batranul Continent pana la finele anului viitor. Actualul model se afla pe piata din 2009, relateaza autoindustry.ro.

Lasa un comentariu