Acasa Curiozitati Seful Google spune ca si-ar dona averea unor oameni ca Elon Musk de la Tesla Motors, nu pentru caritate

Seful Google spune ca si-ar dona averea unor oameni ca Elon Musk de la Tesla Motors, nu pentru caritate

de Adrian Mitrea

Larry Page (sursa - ajc.com)

Larry Page, cofondator al Google si director general executiv (CEO) al acestei companii, a spus ca si-ar dona averea unor oameni precum Elon Musk, fondatorul Tesla Motors, nu unor acte de caritate, scrie Automotive News.

Page impartaseste aceasta viziunea deoarece crede ca oameni precum Musk pot schimba cu adevarat lumea, ceea ce insemna o contributie mai mare pentru toata lumea decat in cazul actelor de caritate.

„Muncesti pur si simplu pentru ca vrei sa schimbi lumea si sa o faci mai buna. (…) Daca afacerea ta merita timpul tau, de ce nu ti-ar merita si banii”, a spus Page, punctand ca marile progrese se fac prin miscari revolutionare, nu progresiste.

Elon Musk este cunoscut pasionatilor de automobile ca fondator si proprietar al Tesla Motors – producator american de automobile electrice. Musk este insa si omul din spatele unor proiecte ca SpaceX si Solar City si vrea sa colonizeze planeta Marte. De asemenea, Musk s-a remarcat si prin ideea Hyperloop.

Potrivit revistei Forbes, Larry Page este al 13-lea miliardar din SUA, cu avere estimata la 24,9 miliarde dolari, iar Elon Musk se afla pe locul 61, cu o avere estimata la 6,7 miliarde dolari.

Lasa un comentariu