Acasa Revista Presei Revista presei, 3 mar: Pirelli a vandut fabrica de cord metalic de la Slatina. Haine Goodyear la Pull&Bear

Revista presei, 3 mar: Pirelli a vandut fabrica de cord metalic de la Slatina. Haine Goodyear la Pull&Bear

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Grupul italian Pirelli a vandut fabrica de cord metalic de la Slatina companiei belgiene Bekaert, in cadrul unui acord mai amplu care include alte patru uzine din Italia, Turcia, Romania, China si Brazilia. Tranzactia este evaluata la 225 milioane de euro, informeaza autoindustry.ro.

Taxa auto de prima inmatriculare, declarata ilegala de catre hotararile judecatoresti, se recupereaza in 5 ani, cu transe de 20% in fiecare an, cuprinzand dobanzile, a anuntat Guvernul. Restituirea integrala a taxei auto va dura, asadar, pana in 2019, relateaza ProMotor.ro.

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza in Germania, titreaza Automarket.ro.

Clasamentul companiilor de asigurari dupa volumul primelor brute subscrise din asigurari de raspundere civila auto (sept 2012-sept 2013), scrie Ziarul Financiar.

O noua gama de tricouri si hanorace vintage brand-uite Goodyear a fost scoasa pe piata luna aceasta in toate magazinele Pull&Bear din toata lumea si online, ca parte a programului Goodyear Vintage fashion, scrie informatiiauto.ro.

Urmatorul BMW X1 va fi lansat in 2015, titreaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu