Acasa Revista Presei Revista presei, 6 feb: Aston Martin, probleme din cauza unor piese chinezesti. Rezervor de 41 litri pentru noul Clasa C

Revista presei, 6 feb: Aston Martin, probleme din cauza unor piese chinezesti. Rezervor de 41 litri pentru noul Clasa C

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Aston Martin se afla in mijlocul uni scandal de imagine generat de o rechemare a masinilor produse in ultimii 7 ani. Daunele nu provind din numarul mare al masinilor rechemate, ci din motivul pentru care defectiunea se poate produce: folosirea de piese chinezesti contrafacute, informeaza autoindustry.ro.

In cazul in care statul va majora acciza cu 7 eurocenti pe litrul de motorina, transportatorii romani care au operatiuni de transport international vor fi obligati sa alimenteze in afara tarii, iar prin reorientarea alimentarii a doar 13% din volumul actual de motorina vandut in Romania se anuleaza orice castig ipotetic al statului roman, potrivit Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), scrie Ziarul Financiar.

Mercedes C-Klasse a crescut in dimensiuni, dar promite o masa totala mult mai scazuta. Aceasta performanta a dus la compromisuri, rezervorul de numai 41 de litri, oferit in standard, fiind unul dintre ele, potrivit Automarket.ro.

Mazda, profitul net a crescut cu 200% in ultimul trimestru din 2013, titreaza voom.ro.

MAN isi mentine locul de frunte privind cele mai fiabile camioane in 2013, scrie informatiiauto.ro.

Kia GT4 Stinger va avea o varianta de productie pana la finalul anului, relateaza autoplay.ro.

Acest concept de DeLorean o sa te trimita inapoi in viitor, titreaza ProMotor.ro.

Lasa un comentariu